Rec.0 és el festival eclèctic de moda, cultura i gastronomia que se celebra dues vegades a l’any, i només durant quatre dies, al barri del Rec d’Igualada.

Les velles fàbriques i adoberies del vell barri industrial de la ciutat, es transformen de forma efímera en pop-up stores de moda on grans marques locals i internacionals i dissenyadors de moda independent i emergent hi venen els seus estocs i mostraris a preus únics.

Cada edició de Rec.0 és diferent. S’obren espais nous, molts d’ells desconeguts, i s’incorporen també noves marques, de forma que es configura un circuit essencialment canviant. La visita al Rec.0 és una bona oportunitat per a trobar peces de marques de prestigi rebaixades o conèixer noves propostes que estan revolucionant el món de la moda en un escenari metamòrfic. Després dels quatre dies del Rec.0, el barri torna a la normalitat, amb una activitat que barreja la indústria adobera amb els estudis de disseny i altres professions.

Però Rec.0 és molt més que moda. Cuina de carrer, és el festival de gastronomia de carrer que a cada edició, dona sabor amb centenars de propostes i amb més de 40 food trucks i pop-up bars. La cultura i, especialment, la música, també tenen el seu espai amb una programació cuidada i constant de concerts amb artistes locals i nacionals, d’estils diversos i contemporanis, repartits en diferents espais del circuit Rec.0.

Rec.0 va néixer el novembre de l’any 2009 de la mà d’un grup de sis persones compromeses amb el barri del Rec, que volien donar-lo a conèixer al màxim de gent i vincular-lo amb la creativitat del món de la moda. Després de diverses edicions, el Rec.0 s’ha convertit en un esdeveniment de moda, patrimoni i cultura de referència a Catalunya que s’organitza dues vegades l’any.

Consulta aquí les marques de la 26a edició de Rec.0 que va tenir lloc del 8 a l’11 de maig.