Rec.0 és el festival eclèctic de moda, cultura i gastronomia que se celebra dues vegades a l’any, maig i novembre, i només durant quatre dies, al barri del Rec d’Igualada. Vols saber-ne més? Segueix llegint aquí.
La propera edició de Rec.0 se celebrarà del 6 al 9 de novembre de 2024.
L’horari del festival Rec.0 és de 10h a 21h.
No, no s'ha de pagar entrada.
Pots consultar les marques de la última edició aquí. Els descomptes els trobaràs a les pop-ups stores.
Pots trobar la ubicació de cada marca al Circuit Rec.0.
Des de tallers, xerrades, visites guiades fins a concerts, performances de dansa i sessions de DJ! Pots consultar aquí l'agenda de la última edició del Rec.0.
Cuina de carrer és la proposta gastronòmica del Rec.0 en la que trobaràs més de 40 food-trucks i pop-up bars representant gustos molt diversos. Consulta aquí tots els food-trucks i pop-up bars que van acompanyar la última edició del Rec.0.
I tant! Alguns dels food-trucks d’aquesta edició ofereixen propostes gastronòmiques sense gluten, vegetarianes i veganes. Pots consultar-les en l'apartat de Food-Trucks del Rec.0
Tant si vens amb vehicle propi, amb bus o amb tren, aquí trobaràs la informació necessària per arribar al Rec.0.
Si veniu amb cotxe a Igualada, hem habilitat un gran aparcament gratuït, el Parking Universitat només a 4 minuts del Rec.0 enllaçat amb un Bus Llançadora gratuït que us portarà al circuit molt ràpidament. Consulta aquí més info sobre el Parking Universitat.
Hi ha unes zones reservades per persones amb mobilitat reduïda dins el circuit del Rec.0, ho podeu consultar amb el personal d'accés.
Sí, el Parking Universitat és gratuït i el Bus Llançadora que et porta al Rec.0 també.
Els canvis i les devolucions es fan segons la política de canvis i devolucions de cada establiment. Podreu consultar-ho a les mateixes pop-ups stores durant el festival.
Quasi tots els establiments tenen habilitats emprovadors.
Sí. Oferim un servei de Guarda-Bosses a la planta baixa del Museu de la Pell d'Igualada i té un cost de 2 euros. Podeu veure on es troba el Museu de la Pell al Circuit Rec.0.
Sí, no hi hauria d'haver cap problema!
Sí, podràs trobar un espai de lactància al Museu de la Pell Podeu veure on es troba el Museu de la Pell al Circuit Rec.0
I tant que sí! Els nens i nenes podran gaudir d’alguns tallers infantils durant el Rec.0, principalment el dissabte. Podeu consultar l’agenda d’activitats per als més petits aquí.
Els gossos són benvinguts en tot l’esdeveniment. S’hauria de preguntar abans a cada pop-up store si té unes regles específiques.
A l'aire lliure sí.
Sí, al Rec.0 es pot pagar amb targeta i efectiu.
Sí, els punts d'informació.