BENVINGUTS AL REC.0!

COM ARRIBAR

Si veniu amb cotxe a Igualada, hem habilitat un GRAN APARCAMENT GRATUÏT A LA ZONA UNIVERSITÀRIA només a 10 minuts enllaçat amb BUS LLANÇADORA GRATUÏT que us portarà al Rec.0 molt ràpidament.

El circuit del Rec.0 compta amb dues parades de bus llançadora que passen amb freqüència continuada de 9h a 22h i que et portaran al mig del circuit REC. 

COM ARRIBAR AL PÀRQUING?

El més còmode és entrar a Igualada des de l’A2 per la sortida 550 si vens de Barcelona o 549 si vens de Lleida:

SI VENS PER L’A2 DES DE BARCELONA:
Barcelona – Igualada. SORTIDA 550
Atenció, el nom de la sortida és Sta Margarida Montbui-Sant Genís-Jorba, no posa Igualada. Des d’allà ja hi ha cartells indicant el pàrking Universitat habilitat especialment pel Rec.0.

SI VENS PER L’A2 DES DE LLEIDA
Autovia A2 Barcelona Lleida.
Lleida – Igualada. SORTIDA 549
Autovia A2 Lleida Barcelona.

SI VÉNS DE VILAFRANCA
Agafa l’A2 direcció Lleida i la sortida Barcelona – Igualada. SORTIDA 550
Atenció: el nom de la sortida és Sant Margarida de Montbui-Sant Genís-Jorba, no Igualada. Des d’allà ja hi ha cartells indicant el pàrking Universitat habilitat especialment pel Rec.0.

Si VÉNS DE MANRESA
Agafa l’A2 direcció Lleida i surt a la sortida 550.
Atenció: el nom de la sortida és Santa Margarida de Montbui-Sant Genís-Jorba, no Igualada. Des d’allà ja hi ha cartells indicant el pàrking Universitat habilitat especialment pel Rec.0.

Aquesta opció és la que us proposem, molt còmoda i totalment gratis.

Rec.0 i Ferrocarrils de la Generalitat promouen que els visitants arribin a Igualada amb tren. Per això, tots els que facin servir aquest transport, tindran un obsequi: una bossa Rec.0. Un cop els visitants baixin del tren a la parada d’Igualada podran agafar el bus urbà o venir caminant fins al Rec.0. En aquest mateix bus podran recollir el tiquet de l’obsequi que serà bescanviable al punt d’informació del Rec.0 situat a l’Adoberia La Bella (Carrer del Rec, 21-23)

Sortida dels trens: Pl-Espanya Barcelona. Durada: 1.20h (cal estar atents perquè algun horari el trajecte dura 1.40h!)

Ubicació de l’estació: la parada es troba a 20 minuts caminant del barri del Rec. Des de l’estació de tren es pot accedir caminant i fer aquests vint minuts o bé agafar un bus urbà amb parada a la mateixa estació, i baixar a la parada “Rambla”. Des d’aquesta parada fins el circuit Rec hi ha uns dos o tres minuts caminant.

El bus urbà passa cada 20 minuts (de dill a div; cada 30 min els dissabtes).

 

 

.

Si vens des de Barcelona has d’agafar el bus de l’empresa Monbus – Hispano Igualadina, surt un bus cada 30 minuts (horaris aquí) i fa tres parades al centre d’Igualada. Per anar al Rec es pot baixar a la segona i a la tercera, són les que hi ha més aprop.

L’opció Bus Express de Monbus és la més ràpida, és directe i tarda 45 minuts. Per anar al barri del Rec, és aconsellable baixar a la 2a parada, al passeig Verdaguer. Després, a peu, s’ha de creuar la plaça de Cal Font i la Rambla fins arribar al barri del Rec (5 minuts a peu).