BENVINGUTS al REC.0!

COM ARRIBAR

Si veniu amb cotxe a Igualada, hem habilitat un GRAN APARCAMENT GRATUÏT A LA ZONA UNIVERSITÀRIA només a 4 minuts enllaçat amb BUS LLANÇADORA GRATUÏT que us portarà al Rec.0 molt ràpidament.

Hi ha dos busos llançadora que passen cada 7 minuts i que et portaran al mig del circuit REC. Està operatiu de 9h a 22h. 

COM ARRIBAR AL PÀRQUING?

El més còmode és entrar a Igualada des de l’A2 per la sortida 550 si vens de Barcelona o 549 si vens de Lleida:

SI VENS PER L’A2 DES DE BARCELONA:
Barcelona – Igualada. SORTIDA 550
Atenció, el nom de la sortida és Sta Margarida Montbui-Sant Genís-Jorba, no posa Igualada. Des d’allà ja hi ha cartells indicant el pàrking Universitat habilitat especialment pel Rec.0.

SI VENS PER L’A2 DES DE LLEIDA
Autovia A2 Barcelona Lleida.
Lleida – Igualada. SORTIDA 549
Autovia A2 Lleida Barcelona.

SI VÉNS DE VILAFRANCA
Agafa l’A2 direcció Lleida i la sortida Barcelona – Igualada. SORTIDA 550
Atenció: el nom de la sortida és Sant Margarida de Montbui-Sant Genís-Jorba, no Igualada. Des d’allà ja hi ha cartells indicant el pàrking Universitat habilitat especialment pel Rec.0.

Si VÉNS DE MANRESA
Agafa l’A2 direcció Lleida i surt a la sortida 550.
Atenció: el nom de la sortida és Santa Margarida de Montbui-Sant Genís-Jorba, no Igualada. Des d’allà ja hi ha cartells indicant el pàrking Universitat habilitat especialment pel Rec.0.

Aquesta opció és la que us proposem, molt còmoda i totalment gratis.

Rec.0 i Ferrocarrils de la Generalitat promouen que els visitants arribin a Igualada amb tren. Per això, tots els que facin servir aquest transport, tindran un obsequi: un bossa Rec.0. Un cop els visitants baixin del tren a la parada d’Igualada podran agafar el bus urbà o venir caminant fins al Rec.0. En aquest mateix bus podran recollir el tiquet de l’obsequi que serà bescanviable al punt d’informació del Rec.0 situat a l’Adoberia La Bella (Carrer del Rec, 21-23)

Sortida dels trens: Pl-Espanya Barcelona. Durada: 1.20h (cal estar atents perquè algun horari el trajecte dura 1.40h!)

Ubicació de l’estació: la parada es troba a 20 minuts caminant del barri del Rec. Des de l’estació de tren es pot accedir caminant i fer aquests vint minuts o bé agafar un bus urbà amb parada a la mateixa estació, i baixar a la parada “Rambla”. Des d’aquesta parada fins el circuit Rec hi ha uns dos o tres minuts caminant.

El bus urbà passa cada 20 minuts (de dill a div; cada 30 min els dissabtes).

 

 

.

Si vens des de Barcelona has d’agafar el bus de l’empresa Monbus – Hispano Igualadina, surt un bus cada 30 minuts (horaris aquí) i fa tres parades al centre d’Igualada. Per anar al Rec es pot baixar a la segona i a la tercera, són les que hi ha més aprop.

L’opció Bus Express de Monbus és la més ràpida, és directe i tarda 45 minuts. Per anar al barri del Rec, és aconsellable baixar a la 2a parada, al passeig Verdaguer. Després, a peu, s’ha de creuar la plaça de Cal Font i la Rambla fins arribar al barri del Rec (5 minuts a peu).