Vols regals extra?

A moltes pop-up stores, la compra té premi!

A Mango, bijuteria de regal per cada compra; a Levi’s pots customitzar gratis els teus texans al Tailor Truck; a Buff, tindràs un descompte extra si recicles ampolles de plàstic; a Munich, cada compra té un regal segur; a Superdry, Sita Murt, Jordi Rafart i Pau Esteve, podràs accedir a sortejos de looks i peces de les marques, també a les infantils Bean’s Barcelona i Suindiatic; a Duuo, entraràs al sorteig d’un patinet elèctric; a Only, et regalaran una bossa per cada compra; a Who, la primera compra del dia s’emporta un regal.

A més, passaran coses a les pop-up stores…

A La Sportiva, descompte extra si demostres les teves dots d’escalador a la paret d’escalada d’Indoorwall. Kaotiko Bcn té un gran photocall on et pots emportar un premi si fas una bona foto; a Jack& Jones la festa està assegurada amb Dj i concerts en directe; a Visionario, músics de carrer amenitzaran l’espai, més coses que anireu descobrint!

I no us perdeu el nou espai Dr. Hauschka a la placeta Granotes, una caseta davant de les pop-up stores de Mi&Co,  Pretty Ballerinas i Visionario on maquilladors professionals faran maquillatge flaix, gratis. 

De dimecres 6 de novembre a dissabte 9, us esperem a Rec.0, de 10h a 21h. :-)