Pecha Kucha al Rec.010

Aquest Rec.010 tornem a organitzar el Pecha Kucha, una trobada creativa interdisciplinària, on camps com l’arquitectura, la sociologia, el disseny gràfic, la moda, la música, la fotografia, el disseny industrial, la innovació, la creació multimèdia o la publicitat tenen un espai d’[inter]acció.

Són 10 ponents que mostraran els seus projectes en 20 diapositives, i tindran 20 segons per explicar-les.

Vols presentar la teva idea, projecte, organització o empresa a la jornada REC.0, UN MÓN CREATIU II?

Qualsevol persona pot ser ponent. Només és necessari tenir una idea, experiència o projecte que es vulgui compartir amb els demés. L’edat o la professió no són important, ni tampoc si ets una persona sola o un grup. Busquem gent original, creativa i sense por als micròfons o a l’escenari.

Recorda que com a ponent tens un temps total de 6 minuts i 40 segons per exposar el teu projecte davant del públic, amb 20 imatges que hauràs escollit tu o el teu equip i que aniran passant automàticament cada 20 segons.

Si estàs interessat en ser un ponent del REC.0, UN MÓN CREATIU, t’adjuntem aquest enllaç on hi trobaràs un formulari per omplir  http://goo.gl/forms/G4IzlwDEIj

La data límit de recepció de projectes serà el 24 d’octubre de 2014.

Quins criteris s’utilitzen a l’hora d’escollir un projecte?

Busquem l’originalitat i idees creatives. Si tens un projecte interessant, el Pecha Kucha REC.0, UN MÓN CREATIU II pot ser una gran plataforma per llançar-lo al món.

– Busquem idees noves

– Ponents que realitzin una presentació diferent i original del seu projecte.

Què és PECHAKUCHA?

Pechakucha és un format de presentació (fonamentalment creativa) en la qual s’exposa un treball, projecte, idea, organització o empresa, de manera senzilla i informal mitjançant 20 diapositives mostrades durant 20 segons cada una. Originalment va ser creat per Astrid Klein i Mark Dytham de Klein-Dytham Architecture (KDa) a Tokio l’any 2003 com a punt de trobada per a joves dissenyadors on es poguessin mostrar les seves obres en públic i intercanviar opinions. Des d’aleshores, el format s’ha estès a altres ciutats de tot el món. Els ponents (i gran part de l’audiència) venen normalment dels camps del disseny, arquitectura, fotografia i art, encara que el fenomen s’ha estès recentment al món dels negocis.