El Rec.0 acull moltes marques de moda sostenible que produeixen localment. I encara n’hi ha més a la primera planta del Museu de la Pell, a la sala de les Encavellades, on s’hi troba l’espai Rec Imperdible, format per:

 

  • L’espai del 080 Barcelona Fashion: els guanyadors de la 10a edició del Concurs Rec.0/080 Barcelona Fashion vendran els seus dissenys basats en la sostenibilitat i la inclusió. Recorda que la convocatòria està oberta fins el 28 de febrer! Pots consultar les bases i participar aquí.

 

 

A més més a l’espai trobaràs L’Exposició de les Escoles de Disseny de Moda amb els projectes de disseny amb una perspectiva sostenible creats per estudiants de diverses escoles de disseny moda de Catalunya com: BAU, ESDI, IED, La Gaspar, INS La Garrotxa, EADI Moda, ESDAPC Campus Llotja, LCI Barcelona i CTS Sabadell.

 

També hi ha el Mercat d’Intercanvi del Rec.0, on pots portar la roba que no facis servir i canvia-la divendres 10 i dissabte 11 de 10h a 21h.

👉🏼Com funciona?
1️⃣Selecciona la roba que no et posis, i que estigui en bon estat
2️⃣Porta-la al Mercat d’Intercanvi
3️⃣Se’ls hi donarà un valor a les teves peces i les podràs intercanviar
4️⃣El que no vulguis intercanviar ho podràs donar a Roba Amiga

👉🏼 Què es pot intercanviar?
✅Màxim de 10 peces ben seleccionades
✅Roba nova i de segona mà en bon estat, sense forats, amb tots els botons i cremalleres, neta i planxada
✅Roba d’adult, home o dona, complements de qualsevol temporada i talla
⛔No s’acceptarà roba interior, bany, sabates ni roba infantil

🖇Amb el suport de @robaamigacop i Agència de Residus de Catalunya

 

I a més a més la Primera Planta acull les Taules Rodones,  l’espai de debat i reflexió del Rec entorn l’actualitat que viu el món de la moda, escolta les de les edicions anteriors al Rec.0 Podcast.