Marques Rec: Micu Micu

Darrera de cada marca Rec hi ha una història de persones que s’il·lusionen per un projecte i tenen la valentia de tirar-ho endavant. ​Aquests dies us presentarem algunes marques rec i les persones que ho porten.

Micu Micu és una marca de roba per a nadons. És el concepte km 0 total, ja que dissenyen i produeixen a Igualada.

Micu Micu va néixer quan dos joves emprenedors, Carles Piernas, dissenyador tèxtil, i Anna Casas, arquitecta i interiorista, es van adonar de la demanda de complements tèxtils infantils. Van començar amb les mantes per a nadons, que van revolucionar gràcies al seu disseny, a la utilització de cotó orgànic certificat i a l’excel.lent qualitat del producte. El fet de poder controlar tot el procés de producció local va contribuir a que les seves mantetes fossin de gran qualitat i cada vegada valorades per més gent. Així va néixer Micu Micu i així continua avui, ara ja fent col·leccions de roba infantil fins els 2 anys amb la mateixa dedicació i compromís.

A dia d’avui, els seus dissenys ja són coneguts i venen a tot arreu gràcies també a la seva botiga online www.micumicu.es 

Aprofiteu que aquests dies estan fent DESCOMPTES i regalen mascaretes tèxtils infantils, fabricades amb cotó orgànic, que han teixit aquests dies tan complicats.

De fet, Micu Micu ha estat una de les empreses que ha fabricat mascaretes gratis en uns moments de màxima complicació a Igualada. Gestos com aquest són els que ens ajuden una mica a créixer com a societat no creieu?

Al Rec estem molt contents de comptar amb marques com aquesta. 😁

#marquesvalentes #marquesrec