Marques Rec: Buff

BUFF® és una de les marques que porten més anys amb nosaltres al Rec.0, no es perden ni una edició, des del 2010 que participen amb la seva pròpia pop-up store!

Aquest empresa és catalana, va néixer al 1991 a Igualada de la mà de l’estimat i enyorat Joan Rojas, un persona creativa i visionària que va revolucionar el món de l’esport amb el tubular de microfibres i sense costures. Des d’aleshores Buff ha anat creixent amb un equip que continua la filosofia del Joan, fidels a la seva identitat, ampliant la gamma de productes i exportant a tot el món.

La Laura, el Sergio i tot l’equip de retail de Buff tenen mooooltes ganes de retrobar-se amb amb tots els clients però de moment els podeu trobar disponibles online a www.buff.com

Pels seguidors del Rec, han preparat un CODI DE DESCOMPTE exclusiu en la compra online: afegiu el codi BUFFREC20 i tindreu un 20% de descompte en producte no rebaixat.  ATENCIÓ: des d’avui 16 de maig fins el dia 18!

També els trobareu al Factory Store d’Igualada els divendres de 17h a 20h amb la col·lecció primavera-estiu 2020 al 20% de descompte.