Les activitats paral·leles de dimecres

Avui comença el Rec! Hi trobareu marques a preus increïbles, gastronomia i a més una gran proposta cultural plena d’activitats paral·leles. Aquestes són totes les previstes per avui dimecres:

Visites guiades

A les 11h podeu anar a la visita guiada de l’antiga Adoberia Cal Granotes  i a les 12h la visita guiada a Curtits Badia (adoberia en funcionament), el punt de trobada és al Museu Cal Granotes. Les visites guiades són gratuïtes i obertes a tothom, no cal fer reserva prèvia.

Concerts i sessions de Djs

Red Pèrill actuarà al Pati Vila a les 18h i ens presentarà el seu últim disc,a les 19h Wax&Boogie a l’escenari Estrella Damm i a les 19:30h Mon petit Món a l’escenari Rec-Mercader. I les sessions de Djs Rick-A-Man a les 17h, a les 19h DJ Brown, a l’espai DJ Estrella Damm (pati Horts d’en Pau) i a les 19:30h sessió de DJ Subterrani al pati Vila. També els guanyadors del concurs Rec Musc Box que estaran tocant des de les 15:30h fins a les 18h a l’escenari Rec-Mercader: AINA, Santi Moore i Marina Vidal i Naive Nights.

Tallers oberts

Creació del bolso “El Redondo” de Lubochka al seu estudi situat al barri del Rec. Mira i aprèn com es treballa la pell de forma artesanal. És un taller gratuït i obert a tothom. A les 17:15h hi haurà un taller infantil amb pell organitzat per Leather Cluster Barcelona a l’Adoberia La Bella, destinat a infants de 3 a 12 anys i us podeu apuntar fent clic aquí.

Maquillatge Dr Hauschka

Vine a marquillar-te gratis a la caseta de maquillatge de Dr Hauschka, la trobaràs tots els dies al Rec.0!

Festival Cinema Zoom

A l’espai del Festival Cinema Zoom cada dia hi haurà projeccions. Avui a les 16h projecció de diferents propostes de Fashion Films, curtmetratges o microfilms vinculats a la moda. 

Exposicions

Tenim tres espais d’exposicions dins del circuit del Rec.0

  • Exposició: “Arquitectures del Rec”. Us convidem a una exposició/visita per visualitzar els detalls constructius que conformen la personalitat arquitectònica de les antigues adoberies del barri del Rec. A l’antiga adoberia Josep Salat, al passatge Aragall, 1.
  • Exposició de fotografies: “Inexplicablement, el Rec“. Exposició de fotografies del Rec.0 de Marc Vila. Al pati Bas i Jordi, carrer del Sol, 17.
  • Exposició: “10 anys de gràfica“, idees i cartells dels 10 anys del Rec. Al carrer Sant Antoni de Baix, 17.

Les exposicions estaran obertes tots els dies de 10h a 21h.