El nou cartell, obra de l’artista David Carson

La vintena edició del Rec.019 tindrà un cartell d’excepció creat pel director d’art David Carson, un dels dissenyadors gràfics més prestigiosos del món. Estem molt agraïts que el mític artista americà hagi expressat amb el seu estil inconfusible l’essència i la filosofia del festival.

L’artista nord americà va ser a Igualada durant uns dies on va poder conèixer de primera mà el barri del Rec i va compartir experiències amb l’artista igualadí Ramon Enrich, director d’art del Rec i amic personal de David. El procés de creació va tenir lloc íntegrament en una adoberia del barri del Rec on Ramon Enrich hi té l’estudi.

Els crítics d’art coincideixen a dir que David Carson és una de les figures més destacades del disseny contemporani. Va ser director d’art de l’emblemàtica revista Ray Gun, a la qual va plasmar bona part de l’estil tipogràfic i de disseny que l’ha fet mundialment coneguda. Se’l considera un representant de l’“era de la tipografia del grunge”, ja que acostuma a fer servir tècniques pictòriques i fotogràfiques anomenades “brutes”, gens convencionals.

Des del seu estudi “David Carson Design” instal·lat a Nova York, ha treballat al llarg dels anys per clients com Pepsi Cola, Ray Ban, Nike, Microsoft, Giorgio Armani, American Airlines, Levi Strauss, Sony, Toyota, Warner Bros, CNN, o Mercedes-Benz, entre molts d’altres.