Seguint amb el vincle que ja van començar el 080 Barcelona Fashion i el REC.0|Experimental Stores, i amb l’objectiu comú de promocionar i donar visibilitat als dissenyadors i marques emergents, s’obre la 4a edició, del concurs conjunt que dona la possibilitat que marques o dissenyadors amb una trajectòria curta puguin guanyar una pop-up store a la pròxima edició del REC.019, que tindrà lloc del 8 al 11 de maig de 2019, i un espai de venda al Pop Ups Gallery del 080 Barcelona Fashion per l’edició de juny de 2019.

El concurs (fes clic aquí per accedir-hi) està actiu des del 28 de març fins el 15 d’abril. Dins d’aquest termini es podrà participar i votar els guanyadors. D’entre tots els participants, els 10 més votats pel públic, se’n escolliran 3, i d’aquests 3 serà un jurat especialitzat, l’encarregat d’escollir el guanyador.

El jurat està format per la fundadora i directora d’art Little Creative Factory, Francesca Tur, periodista especialitzada en moda de Tendencias.Tv, un membre de 080 Barcelona Fashion i un membre de l’equip de Recstores.

El dia 25 d’abril s’anunciarà el guanyador/a en un acte a la botiga Nu#02 de Barcelona i també es publicarà als canals de comuniació de Recstores.

Aquí podeu veure les Bases de Participació del concurs.