CONVOCATÒRIA TANCADA

 

 

El 080 Barcelona Fashion i REC.0 convoquen la 9a edició del concurs obert a dissenyadores, dissenyadors i marques de moda emergents, en el marc de Catalunya, amb l’objectiu de promocionar-los i donar-los visibilitat. El concurs dona la possibilitat que dissenyadores, dissenyadors i marques de moda amb una trajectòria curta puguin guanyar un espai de comercialització i comunicació dins la zona de moda sostenible del 080 Barcelona Fashion al REC.0, que tindrà lloc del 8 a l’11 de novembre de 2023.

Els/les interessats/des poden inscriure’s lliurement al mateix en el següent formulari.

D’entre tots els participants, un jurat especialitzat escollirà 4 marques guanyadores.

Les marques guanyadores seran anunciades el dia 5 d’octubre, a l’acte del lliurament dels premis.

Consulta aquí les Bases de Participació del concurs.

 

Jurat

El jurat està format per per Marta Coca Ortiga, directora del 080 Barcelona Fashion, Marina Iglesias Valls cofundadora de Recstores, Laia Beltran Querol, periodista especialitzada en moda; Gemma Barbany Arimany, cofundadora de la marca sostenible Iaios, Marcel·lí Pérez Calveras, enginyer tèxtil i professor d’ESDI i els estilistes Fermín+Gilles

Aquest jurat especialitzat en moda serà qui seleccionarà els 4 guanyadors.

Criteris de valoració

Les marques seran escollides seguint els criteris de valoració:

  1. Sostenibilitat i circularitat
  2. Producció local
  3. Responsabilitat en l’entorn social, econòmic i territorial
  4. La perspectiva de gènere
  5. Diversitat de talles
  6. Potencial de comercialització dels seus productes

Les dissenyadores, dissenyadors i marques que es presentin al concurs han de disposar de producte per vendre i amb varietat de tallatge per assistir al festival Rec.0 durant quatre dies.

Dates de convocatòria

 • Inici: 4 de setembre
 • Final: 27 de setembre
 • Entrega del Premi: 5 d’octubre

Premis

Les quatre marques guanyadores obtindran un espai de comercialització i comunicació dins la zona de moda sostenible del 080 Barcelona Fashion al REC.0. Del 8 a l’11 de novembre de 2023, de 10 h a 21 h.

Entrega del premi

L’entrega del Premi comptarà amb la presència del jurat, participants i convidats. El lloc i la data seran degudament informats als assistents. Les marques guanyadores s’anunciaran en el mateix acte i també a les xarxes socials i web de Rec.0.