Vols guanyar una pop-up store al Rec.020?

Es convoca la 5a edició del concurs Rec.0/ 080 Barcelona Fashion per aconseguir una pop-up store al REC.020 i un espai de venda al Pop Ups Gallery del 080 Barcelona Fashion, on la marca de moda guanyadora podrà comercialitzar els seus estocs i promocionar-se. El concurs està obert i adreçat a tothom que compleixi les condicions. Els interessats poden inscriure’s lliurement al mateix en el següent formulari.

D’entre tots els participants, un jurat especialitzat escollirà a tres finalistes. El guanyador/a serà anunciat a l’acte del lliurament del premi, el dia 24 d’octubre.

Consulta aquí les BASES DE PARTICIPACIÓ del concurs.

Jurat

El jurat està format per Francesca Tur, periodista especialitzada en moda de Tendencias.Tv, la directora de moda d’IED Julia Weems, Michele Gili que és dissenyador de moda, un membre de 080 Barcelona Fashion i un membre de l’equip de Recstores.

Aquest jurat especialitzat en moda serà qui seleccionarà els tres finalistes i la marca guanyadora del concurs.

Dates de convocatòria

  • Inici del concurs: 10 de setembre
  • Final de concurs: 18 d’octubre
  • Entrega del Premi:  24 d’octubre           

Premi

El dissenyador/a o marca de moda guanyadora obtindrà: una pop-up store al REC.020 per vendre els seus estocs, del 6 al 9 de novembre de 2019 i un espai de venda al Pop Ups Gallery de l’edició de gener de 2020 del 080 Barcelona Fashion, al Recinte Modernista de Sant Pau.

Entrega del premi

L’entrega del Premi serà el dia 24 d’octubre, amb la presència del jurat, finalistes i convidats. El lloc serà degudament informat als assistents. La marca guanyadora s’anunciarà en el mateix acte i també a les xarxes socials i web de Rec.0.

 

Formulari de participació