Avui comença el Rec!

A les 10h en punt obrim les portes de les 62 pop-up stores! Des d’avui fins dissabte t’esperen 4 dies de trencar la rutina i disfrutar del barri del Rec que estarà ple de:

✔️ MODA: 80 marques de primer nivell i dissenyadors emergents estaran fent les seves vendes especials d’estocs amb promocions úniques i descomptes de fins el 80%! Adidas, Geox, Sita Murt, Miriam Ponsa, Vans, Quiksilver, Boboli, Converse, Buff, Levi’s, Reebok, Textura, Mango, SussiSweetDress, La Sportiva, Fox i moltes més!

✔️ GASTRONOMIA: 21 food trucks i 10 pop-up restaurants estan repartits per les zones de menjar de carrer. El Rec Street Food porta propostes gastronòmiques per tots els gustos! Aquesta edició transformem el pati Vila en una zona gastro km0!

✔️ CULTURA: Més de vint concerts, xerrades, exposicions, visites guiades, tallers oberts, tallers infantils, actuacions de dansa i més! Mira l’agenda d’activitats i gaudeix de la cultura i del barri!

L’horari d’obertura és de 10h a 21h, t’hi esperem!

Si ja estàs de camí al Rec o estàs a punt de sortir de casa i vindràs en contxe, pots aparcar a l’aparcament gratuït a la zona de la Universitat, on hi haurà un bus llançadora que et deixarà al Rec.0 en menys de 5 minuts!