Recmeeting amb Genís Roca

En l’edició en que Rec.0 celebra els 10 anys de camí no podia faltar una mirada al futur. 
 
Els canvis que internet ha provocat a les nostres vides i a la societat no han acabat. Anem cap a un futur molt diferent degut a la digitalització de la societat… què passar d’aquí uns anys? Com seran les nostres vides?
 
Aquesta edició, tenim l’honor de comptar amb Genís Roca, expert en transformació digital, president i fundador de Roca Salvatella, que oferirà la xerrada “La Societat Digital. Què és, com ens afecta i què ens tocarà fer”.
 
Parlarà dels canvis socials i dels reptes que comporta la societat digital. Alguns són preocupants com la precarització del treball, la desaparició dels contractes indefinits, les plataformes com Glovo o Uber, d’altres de curiosos, com l’ús d’un nou llenguatge, els canvis en la política, i també de molt positius, com els canvis en la nostra relació amb la informació o les organitzacions en xarxa. El què està clar és que cal prendre consciència que estem en un canvi d’era, abandonant la societat industrial i entrant a un nou model encara per definir i on tenim molt a dir i molt a lluitar. També es plantejaran propostes d’acció, què podem fer, tant nivell individual com col.lectiu.
 
Genís Roca és llicenciat en Arqueologia especialitat Paleolític Inferior, i MBA, autor o coautor de diferents llibres (Big Data para directivos -2015; Sociedad del conocimiento, tecnología y educación – 2013; Educación y vida urbana -2009; Web 2.0 -2007), i participa amb regularitat a diferents mitjans de comunicació. És professor a vàries universitats i escoles de negoci.  
 
Serà:
DIVENDRES, 8 DE NOVEMBRE
19H
Adoberia La Bella
c/ del Rec, 21-23
Circuit Rec.0
Barri del Rec, Igualada
Entrada lliure