1r Mercat d’Intercanvi Rec.0

Aquesta edició neix el 1r Mercat d’Intercanvi Rec, un mercat d’intercanvi de roba que estarà en funcionament el dissabte dia 14 de maig a l’adoberia Bella i on tothom hi podrà participar. Qualsevol persona podrà portar-hi roba usada que ja no vol guardar i podrà intercanviar-la per roba que hagin portat altres usuaris (es podrà endur el número de peces corresponent a la xifra de peces aportades). Aquest mercat compta amb el suport del projecte social Roba Amiga.

A banda del Mercat d’Intercanvi, dissabte també es podrà participar a l’experiència “1×1”: qualsevol persona en qualsevol moment al llarg del circuit del Rec.0 podrà intercanviar una peça de roba que porti posada en aquell moment, només caldrà identificar amb un adhesiu visible la peça de roba que vol intercanviar. La persona que vulgui participar en aquesta nova experiència caldrà que s’apunti al punt d’informació del Rec on se li lliurarà una identificació.

En la mateixa línia d’experimentar noves fórmules, al Rec també s’hi podrà estampar una samarreta pròpia o qualsevol altra peça de roba al taller gratuït d’estampació que hi haurà al pati Petit Vila.