De l’1 al 4 de juny vuelve el Rec.0!

  • La catorzena edició del festival de moda, patrimoni i gastronomia tornarà a transformar el barri del Rec d’Igualada en un esdeveniment únic, amb botigues efímeres de les millors marques de moda i dissenyadors
  • El Rec Street Food, la concentració més gran de food trucks, i les propostes culturals continuaran marcant l’agenda del Rec.0

El Rec.013 ja té dates: serà l’1, 2, 3 i 4 de juny de 2016. El festival de moda, gastronomia i cultura arriba a la catorzena edició, i ho farà portant noves marques i dissenyadors al barri del Rec, on faran les seves vendes especials d’estocs i mostraris a preus radicals.

En paral·lel a les botigues efímeres, els food trucks es tornaran a instal·lar al barri, i ho faran amb propostes gastronòmiques diverses i convertint els vells patis industrials del Rec en zones de descans, gastronomia i música en directe.

Més de 70 marques i 120.000 visitants, la majoria de fora de l’Anoia, van visitar l’última edició del Rec.0 Experimental Stores, que va tenir lloc el mes de novembre. Llavors, es van obrir 41 pop up stores, i, una vegada més, el barri amenaçat va esdevenir un gran esdeveniment de moda i patrimoni.

De fet, el Rec.0 Experimental Stores és la concentració més gran de vendes especials de marques i dissenyadors de moda que es fa al sud d’Europa i s’ha convertit en un format de retail atractiu i innovador per a les marques i els consumidors.

Rec.012 - 1 b