La moda a Barcelona

La setmana passada la moda va ser la protagonista a la ciutat de Barcelona. Marques catalanes van desfilar al 080 Barcelona Fashion al Recinte Modernista de Sant Pau amb l’absència de Miriam Ponsa que es va emancipar i ho va fer paral·lelament a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

Dins del 080 Barcelona Fahsion i sota el lema “Undress your mind” vam poder veure desfilar les noves col·leccions de marques i dissenyadors que son presents al Rec.0, com Teoh&Lea, Killing Weekend, Txell Miras, Antonio Miro i Como un Pez en el Agua.

Miriam Ponsa va fer una aposta arriscada i valenta fent la seva passarel·la de forma independent. Va presentar una col·lecció basada en l’empoderament femení fent un homenatge a la diversitat i l’autoacceptació. I trencant els cànons de bellesa establerts amb models de diverses edats (dels 16 als 64 anys) i talles. Les muses inspiradores son dones com Simone de Beauvoir, Malala Yousafzai, Frida Kahlo i Teresa de Calcuta.

Teoh&Lea va presentar la nova col·lecció pel pròxim hivern “A country fashion song”, inspirada amb els artistes country rock com Elvis Presley o Elton John. Les seves creacions tenen un estil glamurós sense perdre de vista la línia sport que carecteritza a la marca i reinterpretant els looks de les antigues estrelles del rock. Teoh&Lea es va estrenar al Rec.0 amb la seva pop-up store la passada edició.

“Climb” és la col·lecció creada per Killing Weekend, la jove marca de moda catalana que compten amb un espai entre els dissenyadors del Rec.0. Seguint amb la seva línia de moda urbana, amb línies geomètriques i peces oversize que no es defineixen dins de cap talla o sexe; presenten la nova col·lecció basada en l’esforç físic i mental per escalar cap a un objectiu.

Txell Miras ens va tornar a inquietar amb la seva posada en escena. La seva creació “Posthuman” reflexa cap on evoluciona la humanitat fusionada amb la tecnologia. Un concepte originat en els camps de la ciència ficció, la futurologia i l’art contemporani. Ho reflexa a través dels teixits tradicionals que els combina amb teixits tècnics i plàstic. Txell Miras comparteix espai al Rec.0 amb els dissenyadors Josep Abril i Miriam Ponsa.

Antonio Miro és una de les marques que aposta pel Rec.0 des de la primera edició i va presentar la col·lecció “Mar i Muntanya” al 080 Barcelona Fahsion. Inspirada en l’obra de pintora expressionista Helen Frankenthaler. Una col·lecció molt fresca, amb un aire mediterrani que evoca al mar, la llum i la llibertat.

L’últim dia van tenir lloc les desfilades a primera línia de mar. Entre les marques hi havia Como un Pez en el Agua amb “Chic to beach”. Una col·lecció de roba de bany inspirada en una festa a la platja plena de glamour i estil. Es diferencien de la resta de marques de bany pels teixits amb què treballen, el cotó. Han estat presents les dues últimes edicions d’estiu del Rec.0 al Pop Up Day Estrella Damm.

Fotos de 080 Barcelona Fashion