Roba tècnica esportiva al Rec

Al Rec.0 trobaràs equipament i roba tècnica per molts esports, com escalada, trekking, enduro i esquí!

Per primera vegada a la història podràs escalar al Rec.0! Donem la benvinguda a La Sportiva, la prestigiosa marca de muntanya, especialistes en escalada i trail running, que s’estrena al Rec. A la seva pop-up store hi trobaràs una zona d’escalada que ha muntat i gestiona Indoorwall, els experts en escalada. Aquesta empresa és la segona franquícia més gran del món d’escalada, amb 10 rocòdroms a la península, més dos en construcció, i properament obrirà el seu rocòdrom internacional a Xina.

Vine a escalar al barri del Rec, el que arribi a dalt tindrà descomptes adicionals a La Sportiva!

Recorda que aquest Rec hi trobaràs roba tècnica d’esport, amb una gran varietat de propostes: 

  • Roba tècnica d’esquí i snow la trobaràs a Rossignol, Spyder, Tsunami, Haglöfs, Quiksilver i Roxy. Tot a punt perquè comenceu la temporada de neu ben equipats. I el millor els grans descomptes!
  • Pels riders, moto i bicicleta trobareu equipament a Fox Head i Buff.
  • Esport gym, running, trekking, futbol, paddle i més ho trobaràs a les pop-up stores de les marques Munich, Adidas, Barça, Reebok i Buff!

​Totes aquestes grans marques faran les seves vendes especials d’estocs al Rec, amb descomptes fins al 70%, serà una gran oportunitat!

Del 6 al 9 de novembre, de dimecres a dissabte, de 10h a 21h, us esperem a Rec.0, les pop-up stores del barri del Rec d’Igualada.