El Rec.011 arriba el 3, 4, 5 i 6 de juny!

Del 3 al 6 de juny, el barri del Rec és l’escenari del festival de moda REC.0 Experimental Stores

LES VELLES FÁBRIQUES DEL BARRI DEL REC D’IGUALADA ES TORNEN A TRANSFORMAR EN POP UP STORES DE MODA DE LES MILLORS MARQUES I DISSENYADORS. LA DOTZENA EDICIÓ DEL REC.0 EXPERIMENTAL STORES SERÀ UN GRAN FESTIVAL DE MODA, CULTURA I GASTRONOMIA.

El Rec.011 ja té dates, serà del dimecres 3 al dissabte 6 de juny. Serà la dotzena edició d’un experiment de retail que combina la venda radical d’estocs en un ambient industrial, acompanyada d’esdeveniments culturals, de gastronomia i happenings de grans marques. El Rec.011 incorporarà algunes novetats en moda, en espais i en gastronomia. En aquest sentit, el Rec Street Food s’amplia notablement i incorpora accions puntuals.

Rec.0 Experimental Stores, la concentració més gran de vendes especials de marques i dissenyadors de moda que es fa al sud d’Europa, s’ha consolidat amb cinc anys com un nou format de retail atractiu i innovador per a les marques i els consumidors. El que va néixer com un experiment per donar a conèixer un vell barri amenaçat s’ha convertit en un gran  esdeveniment que va rebre, en la passada edició d’hivern, més de 90.000 visitants, el 70% de fora de la comarca de l’Anoia i on es van transformar uns 30 espais en pop up stores, amb 60 marques venent els seus estocs, entre dissenyadors alternatius i marques consolidades.

Rec.011 - dates