Hi ha moltes marques que produeixen localment repartides per tot el circuit, però al primer pis del Museu de la Pell, a la sala Encavallades, es trobarà l’espai + MODA SOSTENIBLE, format per:

  • 080 Barcelona Fashion: els guanyadors de la 7a edició del concurs 080-Rec.0 vendran de forma exclusiva els seus dissenys basats en la sostenibilitat i la inclusió. Són The Artelier, Serendipity, Shuia Shuia i The Alfabet; quatre projectes potents que per primera vegada seran al Rec.0.
  • Marques sostenibles i/o socials amb Batech, Natura Moda, Nuoo, Top Manta, Iaios, Sublim, Kilotela i Infinit Denim i Disseny Marked, una mostra del diversos productors de disseny local.
  • Exposició Escoles de Disseny de Moda on es mostren projectes de disseny amb una perspectiva sostenible creats per estudiants de diverses escoles de disseny moda de Catalunya: BAU, EADI, ESDI, LCI Felicidad Duce, Escola Garrotxa, ESDAPC Campus Llotja i La Gaspar. 

A més, a + Moda Sostenible hi haurà una xerrada/debat entorn la sostenibilitat i la moda el divendres 11 de novembre, a les 19h. La taula rodona és “Trencant estereotips”, una conversa sobre la moda sostenible, inclusiva i sense gènere, que comptarà amb la participació de la dissenyadora Rosa Vilaseca, creativa i propietària de la marca I AM BOLD, especialitzada en moda a partir de la talla 42, que també serà al Rec a l’espai de dissenyadors; Marta Pontnou, estilista; Estel Vilaseca, consultora i editora de moda i responsable de l’àrea de moda de LCI Barcelona i un representant de la marca Killing Weekend, la firma que aposta per una moda sense gènere que també serà al Rec a l’espai dissenyadors. La taula estarà moderada per la periodista especialitzada en moda, Maria Almenar.

L’espai + Moda Sostenible està ubicat a la 1a planta del Museu de la Pell i compta amb un espai de bar propi.