Convocatòria oberta a dissenyadores, dissenyadors i marques de moda per guanyar un espai a la zona de moda sostenible del 080 Barcelona Fashion, al REC.0

El 080 Barcelona Fashion i REC.0 convoquen la 7a edició del concurs obert a dissenyadores, dissenyadors i marques de moda emergents amb l’objectiu de promocionar-los i donar-los visibilitat. El concurs dona la possibilitat que dissenyadores, dissenyadors i marques de moda amb una trajectòria curta puguin guanyar un espai de comercialització i comunicació dins la nova zona de moda sostenible del 080 Barcelona Fashion al REC.0, que tindrà lloc del 9 al 12 de novembre de 2022.

Els/les interessats/des poden inscriure’s lliurement al mateix en el següent formulari. 

D’entre tots els participants, un jurat especialitzat escollirà 4 marques guanyadores.

Les marques guanyadores seran anunciades el dia 13 d’octubre, a l’acte del lliurament dels premis.

Consulta aquí les Bases de Participació CONCURS 080 7a edició

 

Jurat

El jurat està format per per Marta Coca, directora del 080 Barcelona Fashion, Marina Iglesias cofundadora de Recstores, Charo Mora, especialista en cultura de moda, María Perez-Hickman, presidenta de Moda Sostenible Barcelona, Sebastián Pons, dissenyador de la marca Muchache i director de projectes de final de carrera a l’escola de disseny IED Barcelona i Laia Roca, dissenyadora de la marca Who Bcn.

Aquest jurat especialitzat en moda serà qui seleccionarà els 4 guanyadors.

Criteris de valoració

Les marques seran escollides seguint els criteris de valoració:

  1. Sostenibilitat i circularitat
  2. Producció local
  3. Responsabilitat en l’entorn social, econòmic i territorial
  4. La perspectiva de gènere

Dates de convocatòria

 • Inici del concurs: 15 de setembre
 • Final de concurs: 6 d’octubre
 • Entrega del Premi: 13 d’octubre

Premis

Les quatre marques guanyadores obtindran un espai de comercialització i comunicació dins la zona de moda sostenible del 080 Barcelona Fashion al REC.0. Del 9 al 12 de novembre, de 10 h a 21 h.

Entrega del premi

L’entrega del Premi comptarà amb la presència del jurat, participants i convidats. El lloc i la data seran degudament informats als assistents. Les marques guanyadores s’anunciaran en el mateix acte i també a les xarxes socials i web de Rec.0.

 

Formulari de participació