CANCEL·LAT

Vols guanyar una pop-up store al Rec.021?

Es convoca la 6a edició del concurs Rec.0/ 080 Barcelona Fashion per aconseguir una pop-up store al REC.021 i un espai de venda al Pop Ups Gallery del 080 Barcelona Fashion, on la marca de moda guanyadora podrà comercialitzar els seus estocs i promocionar-se. El concurs està obert i adreçat a tothom que compleixi les condicions. Els interessats poden inscriure’s lliurement al mateix en el següent formulari.

D’entre tots els participants, un jurat especialitzat escollirà a tres finalistes. El guanyador/a serà anunciat a l’acte del lliurament del premi a finals d’abril.

Consulta aquí les BASES DE PARTICIPACIÓ del concurs.

Jurat

El jurat està format per Thais Gutiérrez, periodista del diari Ara, Laia Roca, dissenyadora i creadora de la marca Who Bcn, Fran Casado, creatiu i professor de BAU, també per un membre de 080 Barcelona Fashion i un membre de l’equip de Recstores.

Aquest jurat especialitzat en moda serà qui seleccionarà els tres finalistes i la marca guanyadora del concurs.

Dates de convocatòria

  • Inici del concurs: 9 de març
  • Final de concurs: 15 d’abril
  • Entrega del Premi: finals d’abril (data pendent de confirmació)        

Premi

El dissenyador/a o marca de moda guanyadora obtindrà: una pop-up store al REC.021 per vendre els seus estocs, del 13 al 16 de maig i un espai de venda al Pop Ups Gallery de l’edició de juliol de 2020 del 080 Barcelona Fashion, al Recinte Modernista de Sant Pau.

Entrega del premi

L’entrega del Premi comptarà amb amb la presència del jurat, finalistes i convidats. El lloc i la data seran degudament informats als assistents. La marca guanyadora s’anunciarà en el mateix acte i també a les xarxes socials i web de Rec.0.

 

Formulari de participació