En el Mercat d’Intercanvi del Rec.0 es podrà intercanviar roba nova o usada en molt bon estat. Qualsevol persona podrà portar-hi roba usada que ja no vol guardar i podrà intercanviar-la per roba que hagin portat altres usuaris. Aquest mercat compta amb el suport del projecte social Roba Amiga.

Què es pot intercanviar?

S’acceptarà tant roba nova, com roba de segona mà en bon estat, sense forats, amb tots els botons i cremalleres, neta i planxada. Roba d’adult, home o dona, i de qualsevol temporada i talla.  No s’acceptarà roba interior o bany,  sabates, i roba de nens.

Com funciona?

  1. Selecciona la roba que no et posis i que estigui en bon estat: vestits, samarretes, fulards, bosses de mà, camises… No està obert a roba infantil, bany, roba interior ni roba de la llar.
  2. Cada persona pot portar un màxim de 10 peces per intercanviar.
  3. Després d’una classificació de la teva roba se’t donarà un val d’intercanvi segons el tipus de peça que hagis portat. Amb aquest val d’intercanvi podràs agafar el que vulguis de la mateixa categoria o inferior.
  4. El val deixa de tenir validesa en el moment en que el mercat tanqui portes a les 21h. Si no has utilitzat el val perds la possibilitat d’intercanvi.
  5. En cas que no trobis la peça que vols, podràs emportar-te la teva roba o bé donar-la a Roba Amiga, en un contenidor habilitat allà mateix. 

 

Ben aviat us comunicarem la data del Mercat d’intercanvi de la propera edició del Rec.0, que se celebrarà del 10 al 13 de Maig de 2023. Mentrestant, vols fer un cop d’ull a les imatges de la última edició?